MindfulnessPraktijk

voor kinderen & jongeren

De Koningskikker

Tarief

Kinderen die deelnemen aan de aandachtstraining kunnen worden verdeeld in kleine leeftijdsgroepen. Het tarief voor de aandachtstraining is afhankelijk van de leeftijdsgroep waarbinnen het kind valt. Zie hieronder.

Individueel trainen doe ik het meest. Vaak is het de voorkeur van de ouders of is er een specifiek probleem dat speelt. Hiervoor geldt een ander tarief. Indien er geen mogelijkheid is om in een groepje deel te nemen aan een training en de voorkeur gaat daar toch naar uit, dan geef ik korting op het tarief voor individueel trainen. Dit gaat altijd in onderling overleg.

Het is mijn doel om zo veel mogelijk kinderen/jongeren de mogelijkheid te bieden om een training te volgen. Mocht het financieel slecht haalbaar zijn om in één keer te betalen, dan is er de mogelijkheid (in overleg) tot gespreid betalen.

Het tarief voor de leeftijd 5 t/m 11 jaar is inclusief een intake-gesprek, werkbladen, een diploma en exclusief het ouderboek met CD "Stilzitten als een kikker" behorende bij de training.

Het tarief voor de leeftijd 12 t/m 13 jaar en 13 t/m 19 jaar is exclusief de dubbel CD "Aandacht werkt!"voor jongeren behorende bij de training en exclusief het ouderboek met CD "Ruimte geven & dichtbij zijn".

Leeftijd:

Leeftijd 5 t/m 11 jaar

Leeftijd 12 t/m 13 jaar

Leeftijd 14 t/m 19 jaar

Aantal sessies:

8 sessies van 1 uur

10 sessies van 1 uur 

10 sessies van 1 uur   

Kosten:

275, - euro (groepstraining)

 345, - euro (groepstraining)

 345, - euro (groepstraining)

In overleg kunnen er herhalingstrainingen gevolgd worden om de aangeleerde vaardigheden bij te houden, bijvoorbeeld om de drie weken.

Hiervoor wordt een individueel uurtarief gehanteerd.

De kikker schuddebol